maanantai 28. syyskuuta 2015

EN JUO. Vai juonko? Juon sittenkin.Ja kuka just sai jo toisen teekupin tyhjennettyä tänään. Ehkä saan itsestäni sittenkin teenlitkijän kun ei maistu muut kuin vesi ja appelsiinimehu meikälle.

MUT JOO viimeviikon torstaina loppui anatomisen piirustuksen kurssi JA OON NIIN ONNELLINEN! Koulun jälkeen ei oikeesti jaksanut tehdä mitään muuta kuin pelata Animal Crossingia ja vähän ehkä piirtää ja olla koneella. Edes vknloppuisin saanu mitään aikaan. Onneks sillä kurssilla sentään oppi jotain - nyt kaikki vanhat piirustukset kuvottaa kun kaikkialla näkee vain vääristyneitä kehoja ja ruumiinosia jotka eivät ole oikeissa mittasuhteissa. Kaikkea sitä voikaan oppia ja kehittyä alle kuukaudessa.

Tänään kuiteski iski flunssa -- kotona kökkiny ja näin ehtiny tehä ees vähä juttuja mitä ei oo viimesen kuukauden aikana kerinny. Ei oo siltikää kivaa. Jospa tuo taikajuoma helpottais vähä oloa.

4 kommenttia:

 1. Ilmaista ruokaa, pakko syödä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kyllä totta :D turhaanha semmottii heittää pois. Jos on pahaa ilmaista sapuskaa, se on sitte joko syö tai itkee ja syö.

   Poista
 2. Mitä mieltä olit Big Hero 6:sta? Kysyn, koska itken joka kerta kun näen sen puolivälistä eteenpäin tauotta... Suomeks ääninäyttely on tosin karmee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VOIH tykkäsin paljon! Itsekin herkistyn yltiömäisesti kun tiettyjä asioita tapahtui... etenkin kun ekaa kertaa katsoin leffan niin oli ihan turha pidätellä kyyneleitä kun silmät vuotivat kuin vesiputous. Mutta leffa oli äärimmäisen kivasti tehty ja soundtrack mukavaa kuunneltavaa (nimimerkillä kuunteli loopilla leffan tunnusbiisiä seuraavat kaks viikkoa ekan katselukerran jälkeen).

   Ja joo, samaa mieltä! Tullu katottua BH6 jo kaks kertaa suomeksi, plz ei enää :'D kaikille hahmoille ei äänet oikeen sopinu kun vertaa englanniksi puhuttuun versioon, hyih.

   Poista