maanantai 26. lokakuuta 2015

Taitelua, nukkeilua, kissailua ja heppailua!


Tässä vähän tai vähän enemmänkin fiiliksiä viimeisen viikon reissaamisesta ja touhuista, kun oli itsenäinen työskentelyviikko eli vähän niinku lomaa.


  
Teen litkiminen on siis jatkunut! Ja sainpa vähän tartutettua tee-intoilua Alluunkin, höhö.



 Lopuksi muutama elukkakuva joita tuli paijailtua enemmän tai vähemmän viikon aikana :3c

Hidi, the cool one

Remu, the purr factory

ja lopuksi vielä Piirto! (ja tietty onnistuneimmassa kuvassa
korvat on luimussa ehhehe %D)


7 kommenttia:

  1. Mullakin on vaan yks nukke (Soomin iki-ihana Kanoa), eikä mulla ole mitään valtavaa hinkua ostaa lisää :) Nukkeilu tosin muutenkin ollut vähän tauolla, koska tajuton koulustressi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooh, mullakin oli jos jokunen vuosi nukkeilusta taukoa kun ei vaan ollut aikaa eikä sinänsä kiinnostusta... Mutta aina se välillä saattaa jostain nurkan takaa se into putkahtaa esiin kausittain ja sitten ei voi mitään muuta ajatellakaan kuin nukkeja ja niiden hamstraamista :'> Voisinpa minäkin olla haluamatta uusia, mutta liian kauniita moldeja olemassa ja liian monta hahmoa toteutettavana... ;-;

      Poista
  2. Wutwat en ees muistanu/tienny et oot nukkepiireis? :--DDD (8v harrastanu bjdeitä ööö)
    Ja öä, ei kai ne pidä oikeesti yksin sitä hevosta? Se on tavallaan eläinrääkkäystä pitää niinki fiksuu laumaeläintä ku hevonen yksin? D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JOO aika hiljanen ollu aina niissä piireissä (hartsilapsien foorumilla käyny herran aikoihin ohhoh) mutta kyllä jotenkuten mukana roikkunu ja stalkannu muiden nukkeilua kun on intoa! :--D (välillä nähnyt siunkin nukkekuvia ja voi muuta sanoa kuin uihh /w\= )

      Piirto on tietääkseni yksin, valitettavasti :s en muista oliko siellä tallissa tilaa kahdelle hevoselle, josko siellä olisi joskus ollut toinenkin tai useampi heppakaveri... mutta nyt kun sanoit niin oli kyllä kieltämäti surullista katsoa kun se oli siellä ainoana hevosena.

      Poista
    2. Toivottavasti se sais kaverin, nyyh. Yhen ison tien varrella on pieni laidun jossa kököttää aina yksin suomenhevonen, käy aina niin sääliks. Ku ite heppailee ahkerasti näkee aina tallilla kuinka tärkeetä se sosialisoiminen on hepoille. :c

      Mä oon ollu nukkeilust kans vähä ulkona ku toi foorumi on oikeesti ihan kuollu paikka, mut nyt oon taas aktivoitunu vähän ja pistäny rahaa haisemaan ja toivon mukaan ens vuonna sais sit nukkeilla jo aktiivisemmin, nyt on kolme nuketusta kotona. <D

      Poista