sunnuntai 29. marraskuuta 2015

en ole esteettinenAndeeks piän tauko ja tämäkin vakituskakkailu. Välillä elämä on vaikeaa ja teen siitä entistä vaikeampaa.

Mut onneks kohta on sentään joulu!

6 kommenttia:

 1. Nuo on hyviä kysymyksiä, joita ois hyvä kysyä suosituilta kuvataiteilijoilta. Siitä joukosta löytyy varmasti porukkaa, jotka ei todellakaan muista mitään estetiikan ydinkysymyksiä. Oon sitä mieltä, että estetiikan opettelu varmasti hyödyttää taiteen tekemistä, mutta ei kuvataidetta teorialla tehdä. (Vaikka itse saisinkin perehtyä enemmän, kröhöm)

  VastaaPoista
 2. Ps. Tästä julkaisustakin näkee, että sulla on näkemystä estetiikasta.

  VastaaPoista
 3. Ihmiset oppii asioita muutenkin eri tavalla, itekkään en koskaan oo kirjoja lukemalla saanut asioita päähän niin hyvin kuin visuaalisesti näkemällä tai kuuntelemalla. T. Lukio lukematta hyvillä papereilla. Onhan se kyllä totta, että on teoriaa ja sääntöjäkin tärkeä jossain määrin tuntea (että niitä niitä voi perustellusti rikkoa) , vaikka se estetiikka tulisikin luonnostaan omiin töihin. Kohta joulu, sitten pidetään kivaa, koita jaksaa : )

  VastaaPoista
 4. Älä tee ongelmaa, vaan lue menemään. Ei sen tarvi jäädä mieleen lukiessa. Mä luen kirjan, josta en tajua paskaakaan mutta luen väkisin joka sivun alusta loppuun, ja pystyn kertomaan mistä siinä on kysymys. Se riittää tentissä. Jos ei muista tarkasti, voi todeta sen. Saa huonon arvosanan mutta pääsee läpi. Yleensä kiinnostun kirjasta kun olen alkanu. Estetiikkaa pitää opiskella, koska joskus joutuu opettamaan, ja silloin ei ehkä tarvi tietää mitä estetiikka on mutta mitä se ei ole.

  VastaaPoista
 5. Vou hei tänks kommenteista ja sori en osaa vastata kaikkiin erikseen!
  Hyviä pointteja kaikilla, estetiikka on tosiaan jännää ja sitä ehkä tulisi ihan ajan kanssa lukea eikä tälleen stressaantuneena pullana. Sitten kun on joskus hamassa tulevaisuudessa aikaa niin sitten voi yrittää uudestaan... ja jos ei tajua vielä silloinkaan niin yrittää uudestaan! On siitä saatu jo pikkasen irti mutta ei ehkä vielä tarpeeksi. Huom, vielä!

  Kiitoksia kommenteistanne and have a great day! o/

  VastaaPoista
 6. Älä ota liikaa stressiä tenttikirjoista, minäkin luin niitä vaan tenttien takia. Osassa oli ihan mielenkiintosia juttuja, mutta suurimmaks osaks ne oli epäkiinnostavaa lässytystä. Luin kirjat vaan että muistan asiat sitten ulkoa (mikä oli kyllä haastavaa kun aina tylsää tekstiä lukiessa ajatukset harhaili homopornoon *köh*) ja sitten tentin jälkeen unohdin kaiken. Ja taiteen maisteri minusta tuli silti. Tentit on kuitenkin vain yksi osa opiskelua, jos käytännön asiat ja muu opetus inspaa ja toimii niin silloin menee vielä ihan hyvin. Tsemppiä! :)

  VastaaPoista