sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Desucon 2013 RAPORTTI

Jaa taasen tekstipainoitteinen coniraportti, olkaa hyvät!

Tässä conissa en panostanut pukeutumiseeni juuri laisinkaan - lauantaina vain peruukki päässä ja paljon keltaista yllä. Sunnuntaina sitten ihan normaalina minänä oleskelin. Tulihan siinä välillä aika himo taas cossata kun ympärillä oli hirveästi kivoja ja värikkäitä asuja... ehkä johonkin tulevaan coniin sitten taas joku puku pitkästä aikaa, maybe!

Lauantai meni oikeastaan kokonaan kaverini auttamiseen cossinsa kanssa, mm. puvun pukemista ylle, kuminauhojen kuumaliimaamista, tavaroiden kantamista ja kuvaamista. Eipä siinä mitään, ohjelmanumeroissa ei tänä vuonna ollutkaan yhtään MUST-FREAKING-SEE-paneelia joten mehh. Euro- ja hallcosplay esitykset oli kyllä oikein mukavia, ja oli mukavaa nähdä sentään ne (sekä Akemi Okamuran haastattelu~!).

Sunnuntai menikin sitten kokonaan taidekujailuun!
Kujailin siis siskoni Tiikerin kanssa sunnuntaina pöydällä numero 19.

tältä näytti oma 'puoleni' pöydästä omasta näkökulmastani, kun tavaraa vielä oli jäljellä (huomatkaa awsm Jack Frost lipas jossa pidin vaihtorahojani)
Aikaisin herääminen ei ollut kivaa ja vielä automatkalla kohti Sibeliustaloa jännitti, mutta aamun mittaan molemmat tunteet hävisivät. Olin todella iloinen, että ihmiset tulivat juttelemaan ja ostelemaan krääsääni. Naurukohtauksia tuli monesti ja hymy oli huulilla suurimman osan ajasta. Olin hieman yllättynyt että aloin välillä itsekin alkaa pälättämään kaikkea kakkaa ihmisille, ja vaikka välillä olikin aivot jumissa kun piti laskea vaihtorahat, jäi oikein, erittäin hyvä mieli kujailusta. Sain taas tavata uusia ja vanhoja ihania tuttavuuksia. Nyt on sellainen tunne, että haluan taas päästä kujailemaan mahdollisimman nopeasti ja hoitaa hommat paremmin kuin viimeksi (etenkin enemmällä tavaramäärällä -- joitakin tuotteita loppui kesken kaiken ynh!)

Ja kiitos asiakkaiden, oli minulla mahdollisuus käydä ostamassa jotakin mukavaa myös itselleni myyntipöydiltä:

kasvatin Tiger & Bunny kokoelmaani tällä upealla Barnabylla (olisin ostanut Kotetsun, mutta se oli jo mennyt ennen kuin olin valmis ostamaan mitään). Jo kolmena peräkkäisenä (Desu)conina olen ostanut myyntipöydiltä pelkkää T&B kamaa, huhhuh! Mutta olen jo kuolannut, itkenyt ja saanut sydän -ja hengenahdistuskohtauksia näitten patsaiden/figuurien takia jo tarpeeksi monta kertaa eBayssa, joten eiköhän ollut jo aika ostaa yksi (myöhäiseksi synttärilahjaksi itselleni, sovitaan näin). Kunhan saan vielä Kotetsun jonakin päivänä niin elämäni on täydellistä.

Tuntui että en hirveästi kerennyt mitään tekemään kahden päivän aikana, mutta eipä se paljoa haitannut. Jäi taas hyviä kokemuksia muistoihin ja hymy huulille varmasti pitemmäksikin aikaa. 

Enköhän mä ole nyt Carageni ansainnut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti