lauantai 3. toukokuuta 2014

009 RE:Cyborg - arvostelun tapaista

Tulipa pitkä, avatkee uudessa välilehdessä että näätte lukea!


En ny sanois että tässä mitään hirwweitä spoilereita on niille jotka eivät ole nähneet mutta haluavat katsoa kyseisen leffan.

Suosittelen lukemaan myös kyseisen mangan leffan katsomisen jälkeen (tai no miksei ennenkin). Valaisee ehkä enemmän mitä hahmot ajattelevat ja tuntevat kuin leffa.

2 kommenttia:

  1. Arg, upeaa ja samalla kamalaa lukea arvostelu, joka on niin paljon samanlainen kuin oma arvosteluni leffasta. En pitänyt Jetin uudesta ulkomuodosta, mihin katosi myös ylisuuri nenä? Olisi tuohon voitu piirtää / animoida / mitälie edes hieman tavallista kookkaampi nenä! Ja Great oli liian komea, olin totaalisen järkyttynyt. Ja muutama muukin valiasia, järkytyin hieman Francoisen tuhmatyttö-asenteesta (vaikka tottakai onkin kasvanut) ja Ianin kawaii ulkokuoresta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se, MIHIN KAUNIS NENÄ MENI? Uagh. Joo, kyllä vähän aikaa piti ihmetellä kun yhtäkkiä ruudulle pomppaa Francoise pelkissä alusvaatteissaan. Ja nyt jälkeenpäin aatellen niin oli vähän hassua miten osa kyborgiporukasta katosi kuin tuhka tuuleen, ja ilmestyivät uudelleen vasta lopussa ilman mitään selittelyjä: missä olivat olleet ja miten selvinneet, like dafuq. Jos tälläsiä asioita ois korjattu niin sitten ois ollu eerittäin jees uwu

      Poista