maanantai 11. elokuuta 2014

Ei sillä että olisin odottanut pahoilta lopuilta jotain hyvää mutta...

Aloin itse pelaamaan DMMD:tä sen jälkeen kun sarjan animea alkoi ilmestymään. Olin aina ollut kiinnostunut sarjasta päähahmon ulkonäön takia, ja olin kovin innoissani kun animea alkoi sarjasta tulemaan... mutta suosittelen ja kehotan ennemmin pelaamaan pelin, koska DMMD:n anime on niin köyhästi toteutettu että ei voi muuta kuin itkeä ja nauraa samaan aikaan. Jos siis vaan tykkään homopornoilusta, kauniista taiteesta ja kivasta ääninäyttelystä niin suosittelen!

6 kommenttia:

 1. *Lataa Macille DMMD* ... *pelaa ja iha fiilareis* ... *paska kaatuu ku Virus ja kumppanit näkee Abubisin ekaa kertaa* ...*itkee hiljaa nurkassa Jouluun asti*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. DD::: I feel u, miullaki kerran taisi kaatua koko peli kesken tarinaa... *tulee itkemään samaan nurkkaan koska ylipäätänsä DMMD*

   Poista
 2. Tullu jotenkin semmonen mielikuva että tossa on noi ukot saattas olla tosi päällekäyviä ja semmosia "sori en voinut hillitä itseäni" tyyppejä... onko näin? Ja just huonoissa lopuissa olis suunnilleen raiskaamisia??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi hahmoista on aineski alkupuolella hieman päällekäyvä, ja ehkä parin muun hahmon kanssa saattoi olla 'laimeita' "en voinut hillitä itseäni"- tilanteita. Ja joo, pahoissa lopuissa on raiskaamisia... ja myös erittäin paljon verta/gorea.

   Poista
  2. uhhhhh eikäää.. T T miksi. MIKSI !! en voi käsittää.

   Poista
  3. Erittäin hyvä kysymys, varmasti ovat pelintekijät ajatelleet faneja joille nämä teemat antavat jos jonkinlaisia kiksejä.

   Ne hyvät loput oli kuitenkin niin ihania etten antanut pahojen loppujen kauhukuvien häiritä (ainakaan kauaa).

   Poista