maanantai 23. helmikuuta 2015

tunnetko vielä sen, mun hengityksen kiihtyneen


6 kommenttia:

 1. Voisitko kertoa tuon Kingdom Heartsin juonen, kun olisin kiinnostunut, mutten vielä kunnolla tiedä sen juonta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NO SIIS...

   Ykkösosassa tälläinen nuori pojankloppi Sora ja hänen bestiksensä haaveilevat pääsevänsä seikkailemaan muuallakin kuin heidän omalla pikku saarellaan. Joku pahis menee sitten avaamaan pahan oven, saari tuhoutuu ja selviää että Sora onkin ison avaimen eli Keybladen valittu kantaja. Soran bestikset katoavat ja sankari itse joutuu tuntemattomaan paikkaan missä on Final Fantasy ja Disney hahmoja hillumassa. Sora sitten haluaa löytää taas kamunsa, ja lyöttäytyy yhteen Aku Ankan ja Hessu Hopon kanssa samaan porukkaan, jotka ovat kuninkaansa eli Mikki Hiiren alaisuudessa tutkimassa maailmoja jne. Porukka etsii Soran kamuja sekä Mikki Hiirtä monesta Disney-maailman kolkasta, jossa he sitten tappelevat tälläisiä pahoja olentoja, Heartlesseja, vastaan, etteivät kaikki rakastamamme Disney-maailmat tuhoutuisi.

   KH on siis sekoitus Final Fantasya, Disneytä, hyvä vs. paha- taisteluita, kamujen etsimistä, nättejä miehiä sekä piitkiä välivideoita.

   Mutta on siis ainakin omasta mielestäni erinomainen pelisarja, jota suosittelen erittäin lämpimästi! Ykkösosa on pelattavuudeltaan vielä hieman kehno (koska tuli 2002), mutta on kuitenkin tämän suuren pelisarjan ensimmäinen osa, joka on pakollinen juonen kannalta :D Ykkösosan lisäksi sarjaanhan siis kuuluu seitsemän muuta peliä, jotka ovat suurin osa myös erittäin pelattavia.

   Jos on kiinnostusta hankkia, niin kannatan ostamaan suoraan KH HD Remixit, jos vaan pleikka kolmonen löytyy -- Molemmissa HD julkaisuissa on kaksi Final Mix peliä remasteroituna + yhden pelin kaikki välivideot (eli yhteensä 4 KH peliä!). Final Mixeissä on paljon enemmän videomateriaalia sekä muita mukavia yllätyksiä joita ei originalleissa peleissä ole. ((Ja siis KH 1:n Final Mix/HD-versiossa pystyy skippaamaan ärsyttävimmät välivideot, jota ei pysty tekemään originaalissa -- ihan jo sen takia kehotan hankkimaan ton HD Final Mixin ettei pala hermot ihan heti :'D))

   (Ohhoh tulipa pitkä vastaus, kiitos ja anteeksi!)

   Poista
  2. Kuullostaa niin mielenkiintoiselta! ;__; Löytyyköhän tätä kolmoselle tarkoitettua pakkausta ihan isommista kaupoista, vai mistä? Ja kakkospelissähän on The Nightmare Before Christmas - kenttä (näin olen kuullut), niin mitä siinä tapahtuu? Kiitoksia edellisestä, toivottavasti jaksaisit vastata näihinkin! ^^

   (Ja sitten vielä bonus P.S, mitä tapahtuu tuolle ihanalle Axelille? :c)

   Poista
  3. Mielenkiintoista se onkin, vaikka vähän mindfuckkaavaa kun mennään syvemmälle tarinassa! :'D

   Citymarketista ostin ainakin oman KH HD 2 Remixin, ykkösen HD:sta en ole varma... mutta kannattaa katsella ja metsästää! Jos ei isoimmista marketeista niin sitten kipaisee vilkaisemaan paikalliset pelikaupat ja sitten nettikaupat lävitse (sieltä löytyy ainakin jos ei muuten!)

   Joo, kakkososassa on TNBC kenttä, niinkuin myös ykkösessä ;) kakkosessa vaan ei niin laajasti tässä Halloween mestassa liikuta, mutta Joulumaassa pääsee hengaamaan toisin kuin ykkösessä! :P

   JA SIIISS...
   Kakkonen on melkein suoraa jatkoa ykköselle (välissä tapahtuu sellainen peli kuin KH: Chain of Memories, joka oli alunperin Gameboy Advancelle mutta on pelattavissa pleikkari/RE-versiona KH 1 HD Remixin mukana ((ja itse asiassa on toinenkin KH-peli, joka tapahtuu taas samaan aikaan kuin Chain of Memories -- Kingdom Hearts; 358/2 Days Nintendo DS:lle, mutta ei siitä sen enempää!)) ).

   Eliiiii Sora, Aku ja Hessu heräävät oudosta bunkkerista, ja ovat olleet unessa vuoden päivät, koska heidän muistojaan on korjailtu Chain of Memoriesin tapahtumien takia. Muistiostaan kaverit eivät löydä syytä miksi he ovat siellä ja miten päätyivät, mutta päättävät lähteä tutkimaan uutta kaupunkia. Pian käykin ilmi, että maailmat eivät ole vieläkään vapaita Heartlesseista vaikka pelastivatkin kaikki maailmat ja soppaan tuleekin vielä uusia hirviöitä, jotka ovat taas Nobodyja. Nobodyja kontrolloi (muka-)pahis-ryhmittymä Organization XIII, jolla on pahat aikeet mielessään (ei oikeasti ole kun tarkemmin ajattelee mutta niin heidät vain leimataan pahiksiksi heti ensikättelyssä) ja jonka aikeet Soran täytyy estää. Ja Soran frendit ovat vieläkin hukassa, joten niiden etsintä jatkuu edelleen tässä ihanassa kakkososassa.

   KH 2:ssa on tosiaan paljon mukavammat kontrollit, uusia ja jokunen vanhankin maailma, enemmän hahmoja ja hienommat grafiikat (no duhh!). Myös itse taistelutantereella on nyt paljon enemmän meininkiä, kun Sora voi vaihtaa lennosta uusiin "Formeihin", joita on yhteensä 6 Final Mixissä (alkuperäisessä vain 5, tosin yksi niistä tulee aina randomina puskan takaa milloin vähiten sitä odotat).

   Ja välivideot on edelleen pitkiä, mutta on se silti ihana.

   Sellaista!

   (P.S... jos et tiedä, en tiedä haluatko oikeasti tietää :'C )

   Poista
 2. Mä tiedän kyllä sen, että Axel kuolee >___< ja se on näin ulkopuolisen silmissä mun lempihahmo, joten kerrothan! >:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NOooOH punapääkultapoikamme siis ennen kuolemaansa auttoi Soraa taistelemaan suurta nobody-joukkoa vastaan, ja uhrasi sitten itsensä tämän puolesta koska Axelin paras kaveri Roxas on osa Soraa, ja olisi vielä kerran halunnut nähdä hänet, *niisk*.

   ... muUTTAA Axelin otherin, Lean, voi tavata Birth By Sleepissä (joka on taas pelattavissa KH HD 2:n mukana). KH Dream Drop Distancessa kyllä tapahtuu myös todella kriittinen juttu liittyen Axeliin...! (muuta en viitsi spoilata koska en ole itsekään pelannut vielä kyseistä peliä läpi hHH!)

   Poista