sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Kun valvoo yöt ja nukkuu päivät


Koulussa saa yleensä sen hyvän ja sopivan annoksen sosialisointia ihmisten kanssa plus satunnaiset illanistujaiset ja peli-illat. Ja koulun aikaan päivässä on rytmiä, vaikka aamuherätykset onkin perseestä. Tää tunne vaan kun kesäloma on alkanu eikä ole edes enää parisuhteessa niin pelottaa aina että ei osaa edes kassaneidille sanoa "hei" ja "kiitos" tarpeeksi kuuluvalla äänellä, kun viimeisimmästä irl-sosialisoinnista on viikko.

Aina jotenkin luullut että yksinolo on se mun juttu, ja toki, tykkään viettää aikaa omissa oloissani. Mutta vaikka sosialisointi ja ihmisten näkeminen vie tosi paljon energiaa, on siitä tullut jotenki ajan mittaan aina vaan tärkeämpi ja kivempi asia. Vieläkin on vaikeuksia aloittaa uusien ihmisten kanssa keskusteluita tai ylipäätänsä omatoimisesti lähestyä, vaikka ne on sellasia asioita joita haluaisin tehdä.

Nyt kyllä vähän harmittaa etten kerinnyt ajoissa hakea pääsykoevalvojaksi, siellä olisi ainakin saanut kunnolla sosialisoida ja olla ihmisten kanssa tekemisissä... onneksi se ei kuitenkaan tarkoita ettenkö voisi mennä kuokkimaan sinne hähäh hähähää hääääÄÄÄÄÄ also Desussa sitten varmaan saa nähtyä taas kamui ja muita tyyppej so that's fine I guess! Ja muutenkin kesä menee varmaan reissaillessa niin Kouvolan kuin Kesälahden suunnilla tarpeen paljon nii hyvä hyvä!

JA nukkuminen on oikeesti tärkeää eikä mitään ajanhukkaa!

5 kommenttia:

 1. Ouuu, voisit tulla tänne vaikka heti pariksi viikoksi, mutta ymmärrän taidekuja kiireen. :/ Ei ole kyllä Desuunkaan enää kauaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei olisi taidekujaa nii olisin voinu vaikka tullaki ;--; No onneksi kesällä myöhemminkin sitten ehtii kävästä! :'>

   Poista
  2. Desun jälkeen jäät kyllä ainakin nukkepiknikin ajaksi.

   Poista
 2. Mulla on ihan sama juttu! Jotenki vaan pysyy elämä rytmissä kun on tietyt rutiinit päivästä toiseen.
  Ja btw, se on tosi äryttävää kuinka ihmiset moittii juuri meitä ilta-/yöihmisiä. Jos luovuus nappaa yöllä niin minkäs sille mahtaa :D Parempi tapa se on kuluttaa vireyttään kun mennä sänkyyn väkisin makoilemaan ja pyörimään sen takia koska se on jokin "normi" mennä samoihin aikoihin nukkumaan.

  Ja tsemppiä sinulle taidekujailuun! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Jos osaisi järjestää koulun ulkopuolellekin sopivan ja hyvän rytmin nii ois jepa ::D

   I KNOW RIGHT! Kun sanotaan laiskaksi kun nukkui johonkin 12-13:een :|| niinnoh, inspiraatio ei tosiaan katso koskaan kellonaikaa (eikä jaksaminen koulussa :---''D damn). Oishan se helpompaa elää tässä maailmassa jos olisi aamuvirkku, joka nousee automaattisesti virkeänä viideltä aamulla mutta on niin paljon erilaisia ihmisiä erilaisine nukkumaanmenoaikoineen että on absurdia olettaa kaikilta samaa :V

   Kiitos, yritän parhaani! ;-; <3

   Poista